0
Je winkelwagen

Wie kent het niet van vroeger…. Punniken
In dit DIY knutsel pakket hebben we het ‘oldskool’ punniken in een nieuw jasje gestoken.
Vroeger had je keuze uit het maken van een pannenlap of een eierwarmer met je gepunnikte slinger. Leuk hoor, maar zo jaren ’70.
Met dit pakket maak je met behulp van een patroon en buigbare draad een mooie naam voor aan de muur. Leuk om in de kinderkamer op te hangen.
Meestal wordt voor punnikwoorden katoen gebruikt, maar wij hebben in dit pakket gekozen voor 100% wol. Dit geeft een mooie warme, natuurlijke uitstraling.

In het pakket zit voldoende materiaal om 2 korte namen of 1 lange naam te maken. Wil je zelf een patroon voor de gekozen naam maken dan kan dat natuurlijk. Wil je echter een kant en klaar patroon, dan zet je die naam (of 2 korte namen) tijdens het bestellen in het vakje ‘Naam”. Wij zorgen dan dat die met het pakket worden meegestuurd.

Maak zo’n mooie naam voor je eigen kind of om cadeau te geven. Of laat je kind of de toekomstige mama er zelf één maken met dit pakket.

Inhoud:
– een houten punnikklosje
– een bol 100% wol in een kleur naar keuze
– 5 meter aluminium draad
– 1 of 2 patronen naar keuze
– een volledige beschrijving

Kleur

1 creme, 2 grijs, 3 zwart, 4 rood, 5 roze, 6 paars, 7 lichtblauw, 8 felblauw, 9 donkerblauw, 10 geel, 11 lichtgroen, 12 mosgroen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naam punniken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *