0
Je winkelwagen

Over MaakTZelf

Wie is Isabel, de creatieve duizendpoot achter Maak T Zelf?

Ik ben Isabel, de trotse eigenaresse van Maak T Zelf, een echte creatieve duizenpoot. Al zolang ik me kan herinneren ben ik gek op alles wat met creativiteit te maken heeft. Aquarelleren, haken, breien, hout bewerken, punniken, kleien… noem het maar op! Ik vind het heerlijk om mijn fantasie de vrije loop te laten en mijn eigen creaties te maken.

Die passie voor creativiteit wil ik graag met jullie delen! Met Maak T Zelf maak ik het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met nieuwe creatieve technieken.

Jarenlange ervaring in het onderwijs gecombineerd met mijn creatieve hobbies
In mijn vorige leven was ik lerares. De combinatie van lesgeven en mijn liefde voor creatieve bezigheden, vind je terug in de Maak T Zelf pakketten. Bij ieder pakket vind je een duidelijke en uitgebreide handleiding, met soms zelfs video tutorials. Zo kan iedereen, ongeacht creatieve ervaring, aan de slag met de pakketten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel
Naast creativiteit vind ik het ook erg belangrijk om duurzaam te leven. De materialen die ik gebruik voor de pakketten en de verpakkingen zijn dan ook met zorg uitgekozen. Zo draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld en jij op die manier dus ook.

Een workshop in een doosje, voor een creatief momentje thuis
Alles wat je nodig hebt om de mooiste creaties te maken, is in de Maak T Zelf pakketten aanwezig. Het is alsof je een mini-workshop in huis haalt! Lekker ontspannen in je eigen omgeving, of gezellig samen met vrienden of familie creatief bezig zijn.

Kijk snel in onze webshop voor ons complete aanbod pakketten. We vullen het aanbod regelmatig aan met nieuwe, leuke creaties. Wil je hiervan op de hoogte blijven en niets missen, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ik ben super benieuwd wat jij gaat creƫren met Maak T Zelf!

Veel plezier en creatieve groetjes,

Isabel

P.S. Vergeet niet om je creaties met ons te delen door @maaktzelf te taggen op social media! We zijn super benieuwd naar wat jullie maken!